Silvia Rehnlund feirer 10 år som gullsmed på Kalsnes

Silvia Rehnlund, som driver Smia Silvia på Kalsnes, lar seg inspirere av havet og samiske og kvenske tradisjoner når hun lager smykker.

EGEN VERDEN: – Det er litt godt å være i sin egen verden her. Når jeg sitter her i lange dager blir det kjedelig med bare meg selv å snakke med, men jeg går inn i en sone hvor tankene er i fred, sier Silvia Rehnlund. 

Det er litt godt å være i sin egen verden her. Jeg går inn i en sone hvor tankene er i fred. – Det er litt godt å være i sin egen verden her. Jeg går inn i en sone hvor tankene er i fred.

Pluss

– I året som gikk begynte jeg å utvikle kvensøljer. Etter at en kvensk avis skrev en artikkel har jeg fått mye respons fra folk som har begynt å grave i røttene sine og har funnet ut at de har kvensk slekt, forteller hun.