Slutter som kommunikasjonsrådgiver i Andøy:

– Lengselen etter familien ble for stor

Andøy kommunes kommunikasjonsrådgiver har sagt opp sin stilling, og tar med seg fysioterapeut-mannen sin Lars Petter og sønnen Jesper på 1 år tilbake til Oslo. – Andøy har alt vi kunne drømme om, men vi savner familien, sier Linn Foyn Therkelsen.

Andøy og Bleik var alt Lars-Petter Edvardsen og Linn Foyn Therkelsen kunne drømme om. Men når vesle Jesper (1) kom til verden, ble avstanden til familien sørpå for stor. Særlig etter at koronaen kom. alle foto: privat 

Pluss

Tidendes første kommunikasjonsrådgiver i Andøy kommune slutter 1. april, to og et halvt år etter at hun tiltrådte. I forbindelse med ansettelsesintervjuet i Andøyposten, sa Linn at både hun og samboer Lars Petter Edvardsen hadde drømt om å komme tilbake til Andøy. Da et fysioterapi-driftstilskudd ble ledig og Andøy kommune opprettet en ny stilling i 2018, uttalte Linn at det virket som det var «meant to be» Andøy.