Julianne imponerte mest i NNM i turn

Melbo turnforenings 11 utøvere var godt fornøyde med egen innsats i Kabelvåg i helgen.

Julianne Ellingsen Adolfsen fra Melbu fikk en glimrende tredjeplass.   Foto: Melbo turnforening

Sport

Julianne Ellingsen Adolfsen fra Melbu turnforening imponerte mest av våre lokale utøvere under NNM i turn i Kabelvåg i helgen. Hun tok en tredjeplass i hopp. Målsettingen blant turnerne var å bedre resultatene fra kretsmesterskapet.

– Det er et fantastisk idrettsanlegg man har fått til i Kabelvåg. 190 utøvere deltok på NNM. Jeg er veldig fornøyd med hvordan våre turnere gjorde i mesterskapet, sier trener Mats Oshaug til VOL.

– Ikke bare klarte Julianne Ellingsen Adolfsen å kvalifisere seg til apparatfinale i hopp. Hennes utgangspunkt var en sjetteplass, men to gode hopp søndag gjorde at hun hoppet seg opp til tredjeplass. Det er meget godt gjort, konkluderer Oshaug.

Alle guttene leverte personlig beste og Sivert Schultz ble Nord-Norsk mester i sin klasse. Alle jentene leverte personlig bestenotering i enkeltapparater, men endel fall i andre apparater gjorde det slik at totalsummen ikke var så mye bedre enn tidligere, oppsummerer Oshaug.