Flovik får ikke være med når sportslig utvalg i TIL møtes onsdag

Onsdag skal sportslig utvalg i Tromsø IL møtes for å diskutere klubbens prekære situasjon. Det møtet blir uten andværing og TIL-trener Bård Flovik.

Tromsøs trener Bård Flovik i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Tromsø på Aker Stadion.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sport

Tromsø IL står med kun én seier på de ti siste kampene, og ligger på nedrykksplass.

Les også: TV-kanal tror Flovik kan være ferdig som trener før helgas kamp

Både Isberget og Forza Tromsø, TILs to supporterklubber, har krevd trenerens avgang.

– I supporter ligger det i ordet og supporter og støtte, og jeg håper jo de skal støtte når det går tungt, i stedet for å kreve det TIL har gjort i mange år, og kvitte seg med det de tror er syndebukken. Jeg hadde jo håpet på støtte, men jeg må jo bare konstatere at slik er det, sier Flovik til iTromsø.

Statusmøte

Onsdag skal sportslig utvalg prate om status på den sportslige situasjonen. Flovik, som er medlem av sportslig utvalg, er ikke innkalt til møtet. På spørsmål fra iTromsø om hva som er årsaken til det, svarer sportssjef i TIL, Svein-Morten Johansen:

– Grunnen til det er jo at vi ønsker i ledelsen og diskutere helheten ifra styrehold, det er hele grunnen.

Han vil ikke kommentere om Floviks stilling er tema på møtet, men presiserer at det handler om en helhetlig inngang på den sportslige situasjonen, uavhengig av trenerteamet.