Fortsatte seiersferden

"Vesteråls-laget" BK Tromsø tar juleferie på tabelltoppen i eliteserien.

Ragni Steen Knudsen har vært sentral for BK Tromsø denne høsten.   Foto: Eivind Rinde/BK Tromsø

Sport

Sesongen har nærmest - foruten den ene kampen mot storfavoritten Koll - fortonet seg som en triumfferd for BK Tromsø, som har med hele fem spillere fra Vesterålen i troppen. Ragni Steen Knudsen, Lisbeth Woie, Cecilie Woie, Madeleine Solheim og Aleksandra Nilsen er alle en del av spillerstallen til BK Tromsø.

Etter at laget tapte 1-3 i den tredje serierunden for Koll, har laget vunnet alt, til og med semifinalen i cupen mot TIF Viking sist helg.

Seirene i eliteseriekampene har tatt laget helt til topps på tabellen.

Den plasseringen kommer laget til å inneha når lagene tar juleferie også. Helgens kamper var nemlig de siste i 2020.

BK Tromsø, nok en gang anført av Steen Knudsen i en nøkkelrolle, vant 3-0 over Oslo Volley lørdag ettermiddag. Vesteråls-jentene og deres lagvenninner kontrollerte kampen fra første stund. Standarden var satt med 25-17 i første sett. Det ble fulgt opp av 25-17 og 25-15.

Madeleine Solheim, Cecilie Woie, Ragni Steen Knudsen, Lisbeth Woie og Aleksandra Nilsen var alle med og bidro da BK Tromsø vant 3-0 over Oslo Volley i Tromsøhallen.  

Ragni Steen Knudsen sto for 20 poeng, ifølge statistikken til Norges Volleyballforbund. Fem av poengene var serveess. Lisbeth Woie, som spiller libero, hadde 91 prosent vellykkede mottak i kampen.

Neste kamp for "Vesteråls-laget" er hjemmekampen mot TIF Viking, den andre semifinalen i NM. BK Tromsø vant den første kampen og har dermed et godt utgangspunkt.

NB: Foruten 1-3-tapet for Koll, har "Vesteråls-laget" kun gitt fra seg et eneste sett så langt denne sesongen i eliteseriekampene.