- Vurderer ventelister for kundene som vil ha sykkel i år

Skyhøy global etterspørsel skaper lange ventetider for sykkelleveransene, og hos Corner Sport på Stokmarknes vurderer de å ha ventelister for kunder. - Vi må se på saken når vi får de endelige bekreftelsene på hva vi vil få levert, sier Håvard Myhra.

Lite igjen: - 2020 ble det store ut-på-tur året. Det har også gjort at vi har lite igjen av lagervarer når det gjelder sykler, og vi forventer forsinkelde leveranser, sier Håvard Myhra hos Corner Sport.  Foto: Per Eivind Knudsen

Sport

Koronapandemien gjorde at rekordmange søkte seg til skog og mark i fjor, samtidig som storbybeboeren ville unngå kollektivtransport. Dette medførte en voldsom etterspørsel etter sykler på global basis og da fabrikkene stengte ned, opplever butikken nå at både ventetid og pris har fått en eksplosiv økning. Noen bruker ordet "katastrofe" om situasjonen.