Nest beste fra Nord-Norge

Torfinn Johnsen fra Bø hevdet seg Nammo feltcup.

Torfinn Johnsen fra Bø Skytterlag.   Foto: Privat / Bø skytterlag

Sport


Skytteren fra Bø skytterlag ble nest best av de nordnorske skytterne som var med i Nammo feltcup i år. Det er en konkurranse som har pågått gjennom hele mai, over hele landet. Skytterne har skutt stevne på sin egen hjemmebane, og sendt resultatene til Det frivillige skyttervesen som har satt opp rangeringen.

Det er Skyttertidende som melder dette via dfs.no.

Det ble levert mange sterke resultater og Torfinn Johnsens 30/23 var nest best av de nordnorske skytterne som figurerer på listene i grovfelt. Resultatet vil si at han traff blink på alle sine 30 innledende skudd, der 23 av skuddene også var såkalte innertreff, i den innerste sirkelen av blinken.

Sammenlagt ble han rangert som nummer 17 av over 470 skyttere som fikk godkjent et resultat på grovfelt. Av nordnorske skyttere var det kun Knut Einar Rubbås fra Øvre Målselv som var bedre. Han endte med 30/25.

Øverst troner de to tidligere skytterkongene Kim-André Aannestad Lund (Jondalen) og John Olav Ågotnes (Sartor), som begge skjøt 30/27.

Det var i underkant av 30 skyttere fra Vesterålen Skyttersamlag som ble stående med resultat i årets utgave av Nammo feltcup.

Totalt, med alle klasser, var det ifølge Skyttertidende rundt 1.800 deltakere fra hele landet med på konkurransen.