Vesterålens toppserielag står likt

Både Arna-Bjørnar og Lyn ligger midt på tabellen etter åtte serierunder.
Sport

Vesterålen er representert i Toppserien med Linnea Solvoll Laupstad fra Øksnes i bergensklubben Arna-Bjørnar og trener Tom Stenvoll fra Andøy i Lyn.

Etter helgens serierunde er begge lagene på sju poeng og ligger midt på tabellen, der det er svært jevnt fra femte til tiendeplass (sist).

Linnea Solvoll Laupstad spilte fra start i kampen mot Stabæk på bortebane, en kamp som var viktig for begge lagene med tanke på å ta steget vekk fra bunnen. Solvoll Laupstad og lagvenninnene gjorde jobben og vant 3-0, og avanserte dermed til en femteplass. Øksnes-jenta spilte fra start og ble byttet ut etter 84 minutter.

Tom Stenvoll og hans elever i Lyn var oppe mot seriefavoritt Rosenborg, som ikke har tapt en seriekamp siden 2019. Lyn satte press på serielederen fra Trondheim, men det endte med 1-2-tap. Til NRK sa Stenvoll etter kampen at det dessverre bare ble nesten, men at han var stolt av jentene, som leverte en solid kamp.

- Dette er noe vi kan være stolte av, slo han fast.

Lyn er nummer seks av ti lag på tabellen, og har i likhet med Arna-Bjørnar sju poeng. Lagene møtes i Bergen neste lørdag. Da er det niende serierunde og sesongen vil være halvspilt.