Damelaget til Øksil tok turen til Bodø lørdag der de møtte 1. divisjonslaget Bodø Volley i Norgescupen. Det endte 3–0 til laget fra Øksnes. Ifølge trener Hanne Steen ble det tidlig klart at det var nivåforskjell på lagene.

– Øksil benyttet muligheten til å bruke hele stallen og alle leverte på høyt nivå. Libero Emma Lassesen sto godt da hun fikk mulighet og Stine Nordli slo hardt fra seg i midtposisjon. Annie Andreassen leverte solid mottak og god serving og Magdalena Steffensen fikk æren av å slå inn matchballen, rapporterer hun på klubbens Facebook-side.

Steen sier videre at denne gang hadde Øksil en sterk benk som gledet seg stort over yngre spilleres fremgang, og da er det lett å skape utvikling i laget. Når klubbens beste tåler å være på benken gir det trygghet for yngre spillere som bidrar til at disse leverer, melder hun.

– Vi er svært fornøyde med kampen og at vi er videre til kvartfinale. Mandag trekkes kvartfinalene og vi er spente på hvilken motstander vi møter, konkluderer Steen.