Andenes IL tok imot Øksnes-laget Morild på Andøya. Kampen endte med et 1–7 resultat til bortelaget.

Kampens første mål ble scoret av Kristian Pedersen på AIL i det 28. minuttet, men kun ett minutt senere utlignet Morilds Sverre Andreas Meløy til 1–1. Kun to minutter senere sendte Meløy ballen i mål og bortelaget fikk sin andre scoring. Steven Ravn Uggerly Jensen og Olav Sørdahl Myklestad på Morild scoret hvert sitt mål, henholdsvis i 36. og 43. minutt, slik at stillingen var 1–4 til Morild til pause.

I andre omgang økte bortelaget ledelsen ytterligere da Truls Knudsen scoret på straffe i 74. minutt. Seks minutter senere dro han på seg gult kort. Mathias Larsen Olderkjær og Martin-Arne Reinholdtsen på Morild satte kampens to siste mål i 87. og 90. minutt.

Med 1–7-resultat endte Morild på 4. plass på tabellen, mens Andenes kom på 8. plass.

Med 1–7 sier til Morild over Andenes IL lørdag hadde laget fra Øksnes god grunn til å smile. Foto: Arkiv/Tor-Erlend Distad

Sortland møtte Harstad, som endte opp som ubeseiret denne sesongen, i Blåbyhallen lørdag.

HIL scoret sine to første mål i første omgang i 30. og 34. minutt, og stillingen ble 0–2 da lagene gikk til pause.

De tre neste målene til bortelaget kom også med gangske kort mellomrom, i henholdsvis 71., 75. og 80. minutt. I 87. minutt scoret Sortland ILs Julian Elvenes Knudsen hjemmelagets første og kampens siste mål. Dermed ble resultatet 1–5 til Harstad IL.

Med seier i 17 av 17 kamper denne sesongen vant bortelaget serien, mens Sortland kom på 6. plass med 27. poeng.

I Hadsel tok Stokmarknes IL imot Leknes/Ballstad. Der var stillingen 2–2 til pause, men kampen endte 2–4. Du kan lese mer om kampen her.

Totalt havnet Stokmarkens IL på 10. og siste plass på tabellen, mens Leknes/Ballstad tok nest siste plass.

Melbo IL møtte lørdag Landsås på bortebane på Harstad Stadion.

MIL var relativt tidlig ute med å ta ledelsen, da Lars Martin Husby scoret i 5. minutt og Torjus Nilsen Nikolaisen i 10. minutt. Bortelaget ble raskt tatt igjen da Landsås scoret sitt første mål to minutter videre og fulgte videre på med tre til i løpet av de neste 20 minuttene. Nilsen Nikolaisen ga seg ikke og scoret sitt andre mål for kampen i det 34. minuttet. Med dette gikk lagene til pausen med 4–3 til hjemmelaget.

Spenningen fortsatte ut i andre omgang da Melbos Adam Dosjkhoklojev scoret lagets fjerde mål i 55. minutt. Mellom to gule kort som hjemmelageet Landsås dro på seg, slapp også Kristian Johan Ramberg fra MIL til og scoret slik at stillingen sto 4–5. I 68. minutt scoret Melbos Nilsen Nikolaisen hattrick i siste seriekamp, og spillende trener Christoffer Lockert økte lagets ledelse til 4–7 i 90. minutt. Hjemmelaget Landsås forsøkte og scoret sitt femte og siste mål for sesongen i 91. minutt. Dette holdt derimot ikke for å vinne, og resultatet ble 5–7 til Melbo.

Med dette resultatet endte Melbo sesongen på 2. plass på tabellen med 40 poeng, og Landsås på 7. med 22 poeng.

Hvordan alle lagene i 4. divisjon i Hålogaland endte på tabellen kan du se her.