Mandag kveld møtte serieleder Stålbrott Melbo B på bortebane. Med sju poeng ledelse tre serierunder før slutt virket opprykket temmelig sikkert allerede før kveldens kamp.

Med seier 1-6 i kveldens kamp mot Melbo, er opprykket for sandneslaget imidlertid bombesikkert.

VA og VOL følger kampen:

• Kampen ender 1-6 og opprykket til fjerdedivisjon er sikret for Stålbrott. Det ble feiret med jubel og sprudlevann etter kampen.

• 80 minutter: 1-6 på straffe ved Marius Andreassen. Melbo får keeper utvist, og må avslutte med 10 mann.

• 1-5 ved Bernt Nilsen etter ny opprulling fra høyresiden. Bernts tredje mål for kvelden.

• 59 minutter: 1-4 ved Melbos Johnny Stikholmen. Vakker prestasjon da han tok ballen ustresset ned, og kjempet ballen inn.

• 4-0 ved Bernt Nilsen etter fin opprulling på høyre side.

• 50 minutter: 0-3 ved Wilfred Nymoen. Headet inn corner. Stålbrott kjører fullstendig over MIL B.

• Marius Andreassen på høyre kant lager stadig trøbbel for Melbo.

• 28 minutter: 0-2 ved Bernt Nilsen etter nydelig skudd i krysset etter fint innlegg.

• Stålbrått har så langt i kampen et solid overtak på Melbo B.

• 18 minutter ut i kampen står Wilfred Nymoen og Stålbrott for kampens første mål. Bortelaget tar ledelsen 0-1.