Tangsprellen barnehage i Øksnes fikk etteravtale med Teknisk etat i kommunen lov til å sperre av deler avFrivågveien fredag formiddag.

- Vi skulle, sammen med våre gjester fraMyre Bedriftsbarnehage og Strengelvåg barnehage, avvikle vår versjon av ArcticRace. I Frivågveien hadde vi en løype for barn i alderen 4 - 6 år.  Itillegg hadde vi to løyper på skoleplassen ved Sommarøy skole, en for barn ialderen 0 - 3 år, og en annen for barn i alderen 4 - 6 år. Ivrige foreldre ogansatte med glade heia - rop laget liv langs løypene, fortelles det fra ivrige barnehageansatte.

- Alle, både barn og voksne,gikk inn med glød og iver - dette var artig! Og som seg hør og bør forsykkelrace av slike dimensjoner, var det både drikkestasjon og velfortjentfelles lunsj i form av velsmakende og populære grillpølser. Ogselvfølgelig flotte, velfortjente diplomer til syklistene.  I det heletatt, upåklagelig innsats hos alle, fra syklister til støtteapparat.

- Barnehagen fikk også sponset deflotte gule ledertrøyene fra Øksnes - takk for det! Og takk for laget til våregjester, jubles det.

Alle bildene er tatt av Tangsprellen barnehage. Du blar i bildene ved hjelp av piltastene.