Lokalavisen har gjennom sesongen kåret de tre beste melbospillerne i hjemmekampene - og på en og annen bortekamp. I helgens kamp mot Medkila fikk Geir Ove Johnsen tre poeng, mens Erlend Robertsen og Martin Brun fikk henholdsvis to og ett poeng.

Foran treneren

Erlend har jevnt og trutt sanket poeng gjennom hele sesongen, og i en god del kamper utgjort en avgjørende forskjell for blåtrøyene. Når en kamp gjenstår står Erlend med 18 poeng, og det er sju poeng foran trener og medspiller Thomas Rønning. Steffen Nilsen og Martin Brun har også gjort manns jobb for Melbo, og er så langt belønnet med til sammen åtte og sju poeng.

- Hyggelig

- Jeg legger ikke veldig stor vekt på en slik kåring. Først og fremst er vi et lag som spiller hverandre gode, sier Erlend Robertsen, som også innrømmer at det er veldig hyggelig å bli lagt merke til på denne måten.

Høyere opp?

Erlend Robertsen har overfor VOL opplyst at han høyst trolig kommer til å spille fotball for en annen klubb en MIL neste sesong. Det vil overraske om ikke det blir en divisjon eller to høyere opp enn tredje.