Sortland IL har etablert et rekruttlag for å tilby unge, ambisiøse og treningsvillige spillere i Sortland en treningshverdag med fokus på kvalitet og spillerutvikling.

Rekruttlaget er også for at man skal kunne se flere unge og lokale spillere i aksjon for klubbens A-lag, skriver Sortland IL på sin hjemmeside.

– Vi håper og tror at et slikt tiltak vil bidra til sportslige resultater både på kort og lang sikt, samt at enda flere fortsetter med fotballen etter ungdomsfotballen. Sortland IL skal og bør være plassen unge fotballspillere i Vesterålen ønsker å komme til, og dette er et steg i riktig retning for at vi skal bli en slik arena, sier en meget godt fornøyd daglig leder, Marius Johansen.

Johansen sier at det derfor er til stor glede at Elvenes Knudsen, med sin erfaring og tilhørighet, er ansatt i denne rollen. Den nye rekrutt-treneren har vært trener for SILS 07-lag.

Tilhørighet i Sortland IL

Elvenes Knudsen er allerede et kjent ansikt i Blåbyhallen etter sitt sterke engasjement i klubben, og som sone- og kretstrener de siste årene.

Han ser derfor frem til å ta fatt i jobben som trener for rekrutt-laget.

– Jeg føler meg både heldig og privilegert som får være med på laget i en klubb som er i stadig utvikling. Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på jobben og skal gi alt for å skape utvikling på og utenfor banen, sier han.