VOL var på fest både på Stokmarknes og Sortland, og vil fylle på med flere bilder søndag formiddag. På Stokmarknes møtte vi blant annet hadselordfører Kjell-Børge Freiberg, lensmann Per Erik Hagen, samt festgeneral Bjørn Stordahl Olsen på Rødbrygga.

- Det var stort å få lov til å være en del av dette. Like stort var det å få svært gode tilbakemeldinger fra de franske arrangørene av rittet. Mest av alt er det stort å se hvordan vesterålingene har støttet opp om Arctic Race, sa ordføreren.

- Veldig flott at det har gått så på skinner som det har gjort. Og gøy å høre at politikolleger sørfra som er hentet inn til Arctic Race hopper av motorsyklene for å fotografere landskapet. Det er ikke bare TV-seerne som lar seg imponere av forholdene her, sa Per Erik Hagen.

- Det har aldri noen sinne blitt solgt så mye øl en helg fra Rødbrygga som det som gikk gjennom tappekranene disse dagene. Flott at folk koser seg slik de gjør. Så må jeg bare beklage at det er så fullt av folk  her at noen ikke slipper inn, sa Bjørn Stordahl Olsen. Han lot forøvrig sitt "hjertebarn" fotballgruppa få selge mat og drikke til inntekt for sine aktiviteter gjennom både fredag og lørdag.

- Hyggelig å kunne yte noe den veien, sa han.