Reagerer på greiner og buskas langs veien på Hadseløya:

– Det blåser inn i veibanen

Trær og buskas ble liggende igjen i grøftene, og blåser inn i veibanen etter at Statens vegvesen avskoget på yttersida av Hadseløya.

Til besvær: Store greiner og buskas langs veien mellom Breidvika og Melbu blåser inn i veibanen. Roy Odd Schøyen frykter også at greinene vil tette grøftene slik at de flommer over. Magne Berg, byggeleder i Statens vegvesen, sier at veivesenet kommer til å rydde opp til våren for å sikre at det ikke skjer. Foto: Roy Odd Schøyen 

Vesteraalens Avis

– Det er flere måneder siden de kuttet det ned. En gang jeg var ute og kjørte og det var mørkt og blåste skikkelig, blåste greiner det inn på veibanen. Jeg fikk stoppet og kastet det tilbake i marka så godt som mulig. Men de burde rydde opp etter seg og gjøre noe med det, sier Roy Odd Schøyen, som har sett seg lei på at greinene ligger igjen i grøftekanten.