–Det er viktig for meg at vi skal drive en god skole

For en uke siden tok Hege Hovland midlertidig over rektorstolen på Stokmarknes skole.

Ny i rollen: Konstituert rektor Hege Hovland hadde 1. mars sin første dag som rektor på Stokmarknes skole. Begge foto: Marit Bjørkheim 

Vesteraalens Avis

– Det blir spennende og jeg gleder meg, samtidig skal jeg ha en del av de arbeidsoppgavene som jeg har hatt som inspektør. Dette på grunn av at det er en konstituering og at det bare er noen få måneder igjen til sommerferie. Blant annet skal jeg fortsette å ha ansvar for overgangen fra barnehage til grunnskolen, og overgangen fra grunnskolen til videregående, samt andre oppgaver som er knyttet til spesialundervisning, som var det feltet jeg har hatt et særskilt ansvar for på skolen. Så jeg slipper ikke gamlejobben helt. Det synes jeg er fint, å kunne avslutte skoleåret på ordentlig vis, sier Hovland.