Debatt

Ja, så er det kommunevalg igjen!

Kanskje kan jeg få et svar på det jeg spurte om for noen måneder siden?
Vesteraalens Avis

Da vi hadde riksvei 10 fra Melbu til Sortland ble Hadselbrua bygd. Moloen til og fra brua ble samtidig bygd. Jeg antar at lysene som ble satt opp på de 2 moloene, ble satt opp av daværende Hadsel Kommunale Kraftverk. Jeg tror også at det var Statens vegvesen som bestemte hvor lyspunktene skulle stå! Hvis ikke må jo det være en glipp fra Statens vegvesen, som for tiden bestemmer det meste når det angår fylkesvei og riksvei. Mangel av lys på brua hadde vi også i vinter, uten noe respons. Om høsten når mørketiden, regn og sludd setter inn er det vanskelig å kjøre på de 2 moloene.


 

Vi har jo etter det jeg kjenner til 2 politikere fra Hadsel som jobber i fylkestinget. Hva har dere 2 gjort for at vi kan få oppmontert nye lys? Hvilken dialog har dere hatt med de andre på Fylkestinget? Eller har dere ikke brydd dere om problemet? Det er jo vanskelig å forstå at Sortland som kalles for regionsentret, skal ødelegge for de andre kommunene i Vesterålen. Det skulle vel ikke være så vanskelig å få til ei rundkjøring ved innkjøringa til Børøy brua, og det samme ved bensinstasjonen? Ett farlig kryss med svært stor trafikk til og fra industrianleggene.

Når jeg sitter og leser om de forskjellige svar fra politikerne fra alle partiene om hvor viktig det er å stemme riktig i september og hvor flinke de skal være. Da har jeg bare et ord å bruke på lovnadene «LYGARKVELD MED POLITIKERNE I SENTRUM»!

Jeg har stemt siden jeg var 18 år, men i år blir jeg vel å sitte i sofaen i det største partiet vi har i Norge! Sofapartiet!


Godt valg!