Børøya Brygge trinn 2 snart ferdig – men kun solgt en tredel av leilighetene i bygget:

– Markedet har stagnert i Hadsel

Megler Per Elvenes mener kravet om egenkapital ved boliglån står i veien for mange potensielle kjøpere. Dette skaper problemer for dem som vil selge enebolig for å kjøpe seg noe mindre, tror han.

Går sakte: Byggingen av trinn på Børøya Brygge går fremover, men så langt er bare en tredel av leilighetene solgt. På andre siden av bukta, i Verkstedbakken, bygges enda flere leiligheter. Samtidig ligger eneboliger i Hadsel kommune lenge ute for salg, og meglerne har forskjellige oppfatninger av hvorfor huseierne sliter med å få solgt for å kjøpe seg noe mindre. 

Vesteraalens Avis

På Børøya i Hadsel er byggetrinn to av Børøya Brygge godt i gang. Vinterværet skaper en idyllisk ramme og sørger for at utsikten til Hadselåsen og Storheia er akkurat hva voksne mennesker som ønsker seg noe mindre enn en enebolig vil drikke morgenkaffen til.