Rotfylleren: – Pilen ble kastet og vi endte opp her

«Tysk cellist flytter til Bø». At det kom en ny tannlege til kommunen var muligens ikke fullt så viktig for lokalavisa. At den da 27 år gamle Thomas Sefranek kom til Bø for å jobbe som tannlege og tilfeldigvis var utdannet cellist, viste om noe at det var rom for innflytteren fra Nürnberg.

Fjellvant: Med flere turer i fjellterrenget i Himalaya, deriblant Klimanjaro og Mount Everest, er utsikten til fjellene viktig for Sefranak. Sammen med kona Eli har han også startet opp et reiseselskap med fokus på nettopp fjellturer. Alle foto: Per Eivind Knudsen 

Hadde det ikke vært for at vi fikk denne tomta, så hadde vi ikke blitt værende

Thomas Sefranek
Vesteraalens Avis

Thomas Sefranek
Hjemsted: Nürmberg
Bosted: Melbu
Hva: Pensjonert tannlege