Hurtigrutens Hus og Paragon Features har i samarbeid med Museum Nord besluttet å arrangere nattvisning av forestillinga "‘Fra Ungdommen" etter Lars Winnerbäck-konserten på huset fredag kveld.

Dette blir en bonusforestilling dagen før den offisielle åpninga av forestillinga i Hurtigrutens Hus, som er lørdag kl. 13.00.

- På fredag er det er mye folk i huset, og vi klarte rett og slett ikke å la være å gi publikum en smakebit på hva den produktive og kreative gjengen i Paragon Features har montert i Hurtigrutens Hus i løpet av den siste uka, sier daglig leder i Hurtigrutens Hus, Jon Lauvland Pettersen i en pressemelding.

Paragon Features har tatt i bruk store deler av Hurtigrutens Hus, inkludert Café Finnmarken, Skjalgbrygga – samt det landsatte M/S Finnmarken. Det blir fredag kveld mulig for publikum å se denne utstillinga, som består av film og bilder.

"Fra Ungdommen" er et multimedialt dokumentasjonsprosjekt om norsk ungdom i etterkant av 22. juli 2011. Med støtte fra Fritt Ord og Kulturrådet har Paragon Features gjennom bilder, film og tekst portrettert over 30 ungdomsmiljøer fordelt på seks lokalsamfunn spredt over hele landet.

Fra Hadsel er Nelly Rasmussen, Josephine Albrektsen, Kristian Alberktsen, Tor-Håkon Håvardsen og Arva Syed med.