- Har vi noen ansatte i Vesterålen som kan tenke seg å delta i en ny reality-serie? Eller kjenner du noen single kolleger som vi må hjelpe å finne kjærligheten slik at de blir hos oss?

Slik lød meldingen kommunikasjonsavdelingen ved Nordlandssykehuset sendte ut til de ansatte på sykehusets intranett.

- Vi er opptatte av å selge Vesterålen som et attraktivt sted å bo. Her har vi en gylden mulighet til å vise både Vesterålen og det nye sykehuset i beste sendetid, mener Arntzen.

Vil rekruttere

Nordlandssykehuset, med sykehuset i Vesterålen i spissen, vil få flere folk til regionen og med det også få flere ansatte til sykehuset.

- Denne oppfordringen er et samarbeid mellom kommunikasjonsavdelingen til Nordlandssykehuset og samhandlingsavdelingen ved sykehuset på Stokmarknes. Vi håper jo at vi får folk til å delta, og at det blir tilstrekkelig med deltakere til at serien blir et faktum, forteller Lena Arntzen ved samhandlingsavdelingen på sykehuset.

- Det er ikke til å stikke under en stol at vi på sykehuset ofte mister ansatte som finner kjærligheten andre steder i landet. Dette kan være en måte å beholde våre ansatte, sier Arntzen.

- Morsomt konsept

TV-selskapet Nordisk Film TV er nå i gang med planleggingen av en reality-serie, hvor de inviterer single mennesker fra hele landet til å ”prøvebo” et liv i Vesterålen og gi kjærligheten en sjanse. Et utvalg av single innbyggere i Vesterålen skal samtidig få mulighet til å finne den store kjærligheten.

Målgruppen som ønskes som deltakere i serien er single menn og kvinner, mellom 20 og 50 år

- Vi synes programkonseptet høres morsomt ut, og vil kaste oss inn i kampen om å få en deltaker fra Nordlandssykehuset med i programmet. Vi har en eventuell overraskelse på lur til en eventuell deltaker, står det videre på sykehusets intranett.