Pizzabakeren startet i dag opp fra sine lokaler iNordtrafikkbygget. Det naturlige spørsmålet må jo være om det er rom for endaen pizzarestaurant på Sortland?

– Ja, det er absolutt. Dette er den sjette Pizzabakeren jegstarter opp og i alle tilfeller har jeg fått det samme spørsmålet. Erfaringener at det er rom for det konseptet vi har, sier franchisedriver ToreBerg-Jensen til VOL.

Nest størst

Ifølge Jensen er Pizzabakeren nest størst i Norge. Nylig harde vunnet en pris for beste kjedepizza.

– Det er så vidt jeg vet ingen som har drevet et konsept somdet vi har på Sortland før. Vi baserer oss på utkjøring av pizza. Takeout ogtake away er vårt konsept. 30 prosent av omsetningen er utkjøring og resten erdet folk som henter og tar med seg hjem, sier Berg-Jensen.

God beliggenhet

Pizzagründeren er strålende fornøyd med beliggenheten tilsin nyeste pizzabutikk.

– Dette er etter min mening en meget bra beliggenhet foross. Det er stor gjennomstrømming av folk her på busstasjonen og vi vil noktrolig selge bra på det. Vi forventer en omsetning på 4,5 millioner kronerneste år, sier Berg-Jensen.

Pizzabakeren vil sysselsette 12 personer i hel- ellerdeltidsstillinger.