Sneiet innom Vesterålen:

Politiet stanset sportsbiler

Politiet har stanset en gruppe bilister etter å ha fått flere meldinger om «svært uaktsom kjøring».
Nyheter

Det opplyser Politiet på Twitter. Sjåførene kjørte biler av typen Audi, Mercedes og Porsche, meldes det. De ble stanset i Svolvær.

Bilene er en del av et hollandsk superbilrally med navnet Cars and Business. Turen nordover heter Arctictour 2017. De er nå i Svolvær.

Erik Jensen, som er i Svolvær, opplyser til Vol at det er 19 biler av "edle merker" i følget. Bilene står "linet opp" på torget, og lokale "rånere" har ankommet torget for å avfotografere bilene.

Frisk fart

Vol har også fått tips fra leserne om gruppen. En bilist melder om friske hastigheter. Vedkommende kjørte i lovlig hastighet i en 80-sone, men ble «parkert» av følget. Vedkommende reagerte på farten. Det er han ikke alene om. Lofotposten skriver at 20-25 personer ringte inn bekymringsmeldinger mens kortesjen beveget seg mellom Bjerkvik og Svolvær.

Lamborghini

iTromsø skriver for øvrig om en bil av typen Lamborghini som ble bøtelagt for feilparkering i Tromsø i går.  Denne bilen passer den beskrivelsen som Vol har fått fra publikum. Politiet har trolig forvekslet en Porsche med  lamborghinien.

Etter planen skal de fartsglade utlendingene kjøre til Moskenes i morgen for å ta ferga til Bodø.