Bris, kaldt og noen snøbyger

Onsdagen vil bringe nordlig bris og noen snøbyger. Og det blir kaldere.
Nyheter

Ser man på yr.no kan det også bli noen gløtt av sol i morgen. Temperaturen vil ligge rundt minus 5 grader, men mot kvelden melder yr.no at det blir kaldere, særlig i Hadsel. Der kan temperaturen komme ned i minus 10 grader.

Varsel for Nordland:

I Lofoten og Vesterålen nordlig bris og noen snøbyger. Sør for Vestfjorden sørøstlig frisk bris, på kysten nordøstlig liten kuling, om kvelden nordlig stiv kuling på Helgeland. Skyet, stort sett oppholdsvær.

Varsel for Troms og Finnmark:

Skiftende bris, sørvestlig periodevis liten kuling utsatte steder i Finnmark. Enkelte snøbyger, vesentlig i ytre strøk vest for Nordkapp. I indre strøk stort sett skyet oppholdsvær.

Trafikken

På veiene er det ikke meldt om noen stengte veier. Kjøreforholdene blir imidlertid som de siste dagene. My snø fører til glatte veier og snøfall fører til dårlig sikt. Bilister oppfordres derfor til å kjøre etter forholdene.

Ved flyplassene i regioen går flyene på rutetid. Det samme gjelder busser, ferger og hurtigbåter.