Evenes-ordføreren blir direktør i næringsforening

Svein Erik Kristiansen er ansatt som ny direktør i Narvikregionen Næringsforening.

Ordfører Svein Erik Kristiansen i Evenes kommune gir seg i jobben, og skal begynne som direktør for Narvikregionen næringsforening over sommeren.  Foto: Håvard Haugseth Jensen

Nyheter

Kristiansen er i dag ordfører i Evenes kommune og begynner i den nye stillingen over sommeren.

– Vi er svært godt fornøyd med å få Svein Erik med på laget i næringsforeningen. Han er en lagbygger som har stor troverdighet spesielt i regionen og i Nord-Norge generelt og vi vil få en leder som ytterligere vil sette NRNF på kartet i en tid hvor positiviteten blomstrer, sier styreleder Frank Sundermeier i Narvikregionen Næringsforening i en pressemelding.– Narvikregionen Næringsforening har gjennom mange år gjort en solid innsats for næringslivet i regionen. Når jeg fikk tilbudet om denne jobben var det en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg, uttaler Svein Erik Kristiansen i presseskrivet.