De tar over markedsansvaret i VOL, Andøyposten og Vesteraalens Avis

Stina Helene Gustavsen overtar som markedssjef  for Polaris Media Nord-Norge sine selskaper i Vesterålen; VOL Vesterålen Online, Vesteraalens Avis og Andøyposten.

Stina Helene Gustavsen (til venstre) og Karianne Munch-Ellingsen får hovedansvaret for markedsarbeidet i vesterålsavdelingen til Polaris Media. 

Nyheter

– Vår regionsalgssjef Martin Meisterlin går over i ny stilling i Deadline Media 1. juni og markedsansvarlig i Vesteraalens Avis Bjørn-Magne Dreyer går til Trollfjord Bredbånd. Vi takker våre to snart forhenværende medarbeidere for laget og ønsker lykke til videre i nye jobber, sier styreleder/daglig leder Mona Rosvold i en pressemelding.

Gleder seg

Stina Helene Gustavsen overtar etter Martin Meisterlin og skal ha det totale ansvaret for markedsarbeidet i våre selskaper i Vesterålen.  Hun er utdannet innen markedsføring, internasjonalisering og ledelse fra Norges Markedshøyskole BI, Oslo og har også allsidig erfaring fra ulike roller innen merkantil sektor og kommer nå fra stilling som sales manager i Delitek AS.

– Jeg er Øksnes-væring i hele meg og har trivdes veldig godt på Delitek. Når jeg fikk muligheten til å bli markedsansvarlig i VOL, syntes jeg det hørtes ut som en spennende utfordring. Jeg har veldig lyst til å gå over i en ny næring og bli kjent med både hadselværinger, andværinger og sortlendinger siden jeg skal arbeide i alle disse kommunene, sier Gustavsen som vil ha hovedbase på Sortland, til VOL. Gustavsen er for øvrig bosatt på Stokmarknes sammen med familien.

Mediebransjen er en helt ny bransje for Gustavsen. Nå gleder hun seg til å ta fatt på et nytt kapittel.

– Det blir spennende. Jeg vet at det er en tøff bransje og håper og tror at det kommer til å gå bra. Jeg gleder meg veldig, sier hun.

Journalistbakgrunn

Karianne Munch-Ellingsen er tilsatt som markedsansvarlig for Vesteraalens Avis samtidig som hun vil jobbe med ulike innholdsproduksjoner (Content Marketing) for selskaper i Vesterålen.

Hun har vært journalist og som tidligere markedsansvarlig for Sandviks i Stavanger hvor hun hadde ansvaret for markedsføringen av 17 bokklubber spredd over hele Skandinavia, er Munch-Ellingsen vant til å tenke helhetlig.

– Sammen med øvrige markedsansatte i våre tre selskaper, ser jeg fram til å samarbeide med våre nye medarbeidere, uttaler Rosvold.

– Jeg er sikker på at våre kunder skal oppleve god kompetanse og god oppfølging. Hun legger til at hun fra nå og utover året selv vil bruke mer tid i Vesterålen. Det gleder jeg meg veldig til, legger hun til.

Stor tro på de nye

Avtroppende salgssjef Martin Meisterlin, synes tiden som salgssjef i Vesterålen har vært alle tiders og har stor tro på de nye tilvekstene.

– Jeg tror at Karianne og Stina som nå kommer inn, kommer til å være med å fortsette den fine trenden vi har starta. For meg personlig har tida i VOL gitt meg mulighet til å jobbe mer kreativt enn jeg tidligere var vant til. Det er også derfor jeg bare måtte si ja til jobben i Deadline Media. Jeg er takknemlig for alle de gode kollegaene jeg har fått i hele Polaris, og ydmyk for alle mulighetene min leder har gitt meg underveis, sier Meisterlin.