Volleyballandslaget tapte mot Montenegro

Volleyballandslaget, der blant annet søstrene Steen Knudsen spiller, tapte onsdag kveld sin kvalifiseringskamp mot Montenegro.

Volleyballandslaget for kvinner. Marianne Steen Knudsen er nummer 1, Ragni Steen Knudsen nummer 3.  Foto: Innsendt

Nyheter

Kampen var en kvalifiseringskamp før EM til neste år, som vil avholdes i fire land: Tyrkia, Polen, Ungarn og Slovakia.

Det norske kvinnelandslaget i volleyball, der blant annet Øksnessøstrene Marianne og Ragni Steen Knudsen spiller, tapte kampen mot Montenegro 3-1, men det var spenning til siste slutt i kampen ettersom fjerde sett lenge sto helt likt. Det sto 25-25 før Montenegro til slutt sikret seg to raske poeng og avgjorde kampen.


Ragni ble kåret til vårsesongens beste spiller

Volleyballspiller Ragni Steen Knudsen fra Øksnes, har spilt collegevolleyball i USA i flere år, og gjør seg stadig bemerket.

 

Ragni gjorde det best av de to søstrene, og sikret poeng på spillerbørsen. Hun hadde også flest server i kampen og gjorde av dem bare én feil, ifølge kampfaktaen.

Norge ligger etter onsdagens kamp helt nederst i sin pulje i EM-kvalfiiseringen. Den er bare halvveis, så det er fortsatt mulig for Norge å løfte seg på tabellen, men etter onsdagens tap blir det vanskeligere. Hellas leder gruppa etterfulgt av Ukraina, Montenegro og altså Norge på bunn.

Finland er det eneste av de nordiske landene som hevder seg - de ligger øverst i sin gruppe. Både Norge, Sverige, Danmark og Island er på jumboplass i sine respektive puljer.

Laget møter Montenegro til returoppgjør på hjemmebane lørdag.


Ragni Steen Knudsen etter lørdagens landlagskamp i volleyball:

- Vi gjorde et godt lagspill

Lørdag spilte Norges landslag i volleyball mot Hellas, en kamp som endte med 0-3 tap til Norge.