Juleteatermagien på Dverberg når nye rekorder

Publikum ble helt satt ut, da Annie og resten av juleteaterensemblet på Dverberg hadde premiere på en av verdens mest populære musikaler.

Teaterklubb' 81 setter nye rekorder med stormusikalen Annie på Dverberg.

Andøy

Annie og resten av de 80 aktørene på Teaterklubb´81 på Dverberg overgår seg selv uten grenser denne jula. Det er så magisk at alle de 195 i salen var helt satt ut.

Det har for øvrig aldri vært så fullt på noen midnattsforestilling på TK´81 før. I fjor var det 150 mennesker, og det har vært mest vanlig med halvfullle saler. Det kan ha sammenheng med at det allerede er solgt 1.280 billetter, og det kun er 80 billetter igjen. Noen få til kveldenes festforestilling, og noen til ekstraforestillingen i romjula.

Magien var sterkt til stede, selv om den verken kom i form av tryllestøv eller nisser. Teaterbarna (og noen få voksne blant annet ordfører Jonni Solsvik, teaterets primus motor Svein Spjelkavik og rakettsjef Odd Roger Enoksen) er så proffe, så proffe. De synger i vilden sky med akkurat den stemmen de har, enten de er barnehjemsbarn,  millardærer, alle presidentens menn, banditter, tiggere eller tjenerskap.

Man blir så revet med av alt som foregår på scena, og man må klype seg i armen og gni seg i øynene: Er dette Dverberg samfunnshus i den lille bygda med bare 200 mennesker, eller befinner vi oss på Bryggeteateret i selveste hovedstaden Oslo? Det var jo de som satt opp Annie for første gang for 25 år siden.

Kos dere med høydepunktene fra forestillingen ved å klikke på videoen.