Nå kommer Høyre på besøk

Røe Isaksen og Sanner til Andøy tirsdag

Tirsdag kommer endelig Høyre-toppene til Andøy. Både statsråd Torbjørn Røe Isaksen og Jan Tore Sanner kommer.

HØYREBESØK Tirsdag kommer statsrådene Jan Tore Sanner og Torbjørn Røe Isaksen til Andøy. De skal besøke en romfartsleirs for nordiske lærere ved Andøya Space Center. Sanner skal også få informasjon om havneprosjektet på Andenes.  Foto: Håkon Mosvold Larsen og Gorm Kallestad, NTB Scanpix

Andøy

Røe Isaksen er kunnskapsminister, mens Sanner er kommunal- og moderniseringsminister. De to skal besøke Andøya Space Center og Narom (Nasjonalt senter for romrelatert opplæring) der det arrangeres romfartsleir for nordiske lærere i neste uke.

– Unngår ikke Andøy

– Høyres ledelse vil gjerne komme til Andøy, sier Høyres generalsekretær John-Ragnar Aarset.

Høyre-møte

Ordfører Jonni Solsvik sier at man også skal få til et møte mellom styret i Andøy Høyre og de to statsrådene.

– Det møtet skal også jeg være med på, sier Solsvik.

Etter vedtaket om å legge ned flystasjonen har ingen fra Høyres ledelse vært i Andøy, noe partiet har fått kritikk for. Sanner har riktignok gjort to forsøk på å komme hit. Sist var det været som satte stopper for besøket.

Havn

– Vi skal også informere Sanner om havneprosjektet på Andenes. Det skal vi gjøre nede i havna, sier Solsvik.