– Det var en kamp med relativt vanskelige vindforhold, der lagene dominerte i hver sin omgang, sier Andenes-trener Tom Stenvoll.

Tilfeldige frispark

Andenes ledet til pause etter at de var det beste laget i første omgang. I andre omgang endret kampen karakter, men Stenvoll synes at guttene hans sto godt imot Leknes i andre omgang og mener at vertene ikke skapte all verden.

– Leknes får to tilfeldige frispark som går rett i mål. Jeg er likevel godt fornøyd med kampen og synes at gutta legger ned en fantastisk innsats. Det er synd at vi taper. Samtidig er det et tankekors at vi møter det som sannsynligvis er avdelingens beste lag og spiller jevnt med dem. Men det er en fattig trøst, sier Stenvoll.

–Fantastisk innsats

Han understreker derimot ikke at det ikke er ren og skjær uflaks som gjør at Andenes taper kampen.

– Det vil jeg ikke si. Vi har tross alt bare tre poeng etter seks kamper. Det er ofte slik at lagene med litt mer ballast og som er litt sterkere, får tilfeldighetene på sin side i løpet av kampene. Slik var det også i denne kampen. Men gutta gjør som sagt en fantastisk innsats i dag og det er kjipt at vi taper, sier han.

Skal tro videre

På spørsmål om hva Stenvoll og Andenes skal ha søkelys på i kommende uke frem mot neste kamp, svarer han:

– Vi skal fortsette å tro på det vi gjør, slår Stenvoll fast.

Neste kamp for Andenes er borte mot Skånland neste helg. Etter lørdagens tap for Leknes, ligger Andenes tredjesist med tre poeng i 4.divisjon i Hålogaland. Øverst troner foreløpig Leknes, med 16 poeng.