Byggeledelsen av Evenes vil koste 60 millioner kroner pluss moms

Sweco har fått anbudet med å levere byggeledelse på utbyggingen av flystasjonen på Evenes.

Bilde: Fv. Sigurd Løvfall, divisjonsdirektør i Sweco og John Ommund Syvertsen, utbyggingssjef for Evenes flystasjon i Forsvarsbygg Bv: Ingrid Søraas regionsjef i Sweco og Liv Hilde Alm, Sweco, fra Forsvarsbygg May Hembre, kontraktrådgiver, Ann Kristin Føre, prosjektleder og Kenneth Tollefsen, prosjektsjef bygging. (Foto: Forsvarsbygg) 

Andøy

Kontrakten er på 60 millioner. Fire selskap leverte anbud. Avtalen er en rammeavtale som gjelder opptil syv år.

–Vi kjenner godt til Swecos kompetanse på byggeledelse og det er viktig at dette kommer på plass på Evenes. Byggeprosjektene er allerede i gang, samt at det kommer en rekke prosjekter i tiden fremover, sier utbyggingssjef for Evenes flystasjon i Forsvarsbygg, John Ommund Syvertsen i en kommentar til kontraktsinngåelsen.