Dette skriver de i et innlegg til media få dager etter hendelsen:

– Vi møttes fredag til «bli kjent igjen» kveld.Lørdag formiddag «lekte» vi astronauter i Romskipet Aurora og fikk innføring i arbeidet som foregår på Andøya Space Center, Oksebåsen. Lørdagskvelden var det festmiddag på Skomakerstua.Vi takker vertskap og betjening for godt samarbeid og trivelig feiring, forteller arrangørene i innlegget.

Dette var konfirmantenes tredje jubileum. De møttes første gang til 40-års feiring i 1998 på Andøykroa i Risøyhamn. Gullkonfirmanttreffet holdt de på Marmelkroken i 2008.

– Vi avsluttet årets treff med gudstjeneste i Bjørnskinn kirke søndag. Noen av årets konfirmanter hadde også møtt opp i kirken. De deltok i skriftlesning og vår egen Odd Bahr leste også fra skriften. Organist og prest ga en fin innføring om hvordan nåtidens konfirmantundervisning foregår, fortelles det.

– Da presten ville vite hvordan det hadde vært å være konfirmant i 1958, leste en prolog som har fulgt oss på alle tre treffene. «Minner fra Vestersia». Den ble skrevet og fremført av Rigmor Feiring f. Antonsen fra Nøss på 40-årstreffet.Dessverre døde Rigmor tre år etter det første treffet.Vi syns prologen hennes er så god at den tåler å bli gjentatt.

En fornøyd komité takker de fremmøtte Diamantkonfirmanter og ledsagere for et minnerikt treff.