Det ble et veldig spennende oppgjør mellom Stokmarknes og Stålbrott. Bortelaget hadde full kontroll gjennom hele første omgang, og bare uflaks og en liten porsjon udyktighet gjorde at laget ikke ledet med flere mål da pausesignalet kom. Hjemmelaget hadde ingen muligheter å snakke om. Av for oss ukjente årsaker virker ikke videoen i vår nettleser Explorer, mens den virker i Chrome og Firefox. Videoen er laget for å teste teknisk utstyr. Vi hadde dessverre ikke mikrofon ute ved banen, eller mulighet til følgekamera. Det er bedre bilder og mer action i andre omgang. Du kan spole i opptaket.

Andre omgang ble en helt annen affære. Hjemmelaget åpnet skåringsballet, før Stålbrott bare minuttet senere skåret. Så satte hjemmelaget ballen i nota for andre gang, før Stålbrott igjen utlignet. Et selvmål ble avgjørende, og det målet sendte Stålbrott fortjent i ledelsen, en ledelse som holdt helt inn. 3-2 er et temmelig riktig bilde av en flott fotballkamp.