Sjåfør fortsatt ikke kommet til rette etter kollisjon med hus:

– Vi har saken fortsatt til observasjon, sier politiet

Politiet har lett etter en fører som kjørte i en husvegg i Hadsel tidligere i dag.
Hadsel

– Det er materielle skader på både hus og bil, men vi har ikke lyktes i å komme i kontakt med føreren av bilen, opplyste Kai Eriksen ved politidistriktets operasjonssentral i Bodø tidligere i ettermiddag.

Innledningsvis sa politiet at de hadde en «en viss formening» om hvem som kjørte bilen. Dette ble senere korrigert. Politiet vet hvem som kjørte bilen, men har ikke kommet i kontakt med mannen tross iherdig leting. – Vi ønsker fortsatt å treffe føreren, opplyser politiet.

– Vi ønsker å snakke med sjåføren for å finne ut om alt står bra til, samt få en forklaring på hvorfor bilen har havnet i husveggen. Det er materielle skader på både bil og hus, men ikke på «tredjeperson», sier Eriksen.

Ved 18-tiden opplyser politiet at søket etter sjåføreren fortsatt er resultatløst. Politiet vil ikke fortelle hvilke ressurser de har på saken, men nøyer seg med å si at "saken er til observasjon".