Hadsel-kvinne ble førjulsmillionær

Flere nordlendinger har vunnet millioner i pengespill hos Norsk Tipping i dagene før jul. En av dem er en kvinne fra Hadsel, som vant over en million 15. desember.

  Foto: Arkivfoto.

Hadsel

Mange av oss spiller stadig hos Norsk Tipping, enten det er snakk om Flax-lodd eller Lotto. De færreste har vel noen forhåpning om å vinne, men for noen skjer det faktisk.

En av de heldige var 15. desember en kvinne fra Hadsel. Hun vant én million kroner, pluss et reisegavekort på 100.000, gjennom Eurojackpot. I Europajackpot-trekningen trekkes det hver uke ut en vinner som vinner en million, i tillegg har de som spiller mulighet til å spille om hovedgevinsten.

Ble millionær

Ifølge en pressemelding fra Norsk Tipping satt kvinnen midt i middagen da de ringte med den store nyheten. Hennes reaksjon var ifølge meldinga:

– Er det sant?

Kvinnen tok til tårene da hun forsto at hun hadde vunnet, og lovet å feire med noe godt i glasset. Hun vant i tillegg til millionen altså et reisegavekort, som vil benyttes på flere reiser i Europa, opplyser vinneren til Norsk Tipping.

Ellers sa Hadsel-kvinnen at en del av gevinsten ville bli brukt på familien. Gevinstnyhetene kom i tide til de siste juleforberedelsene, men om hun har brukt noen av pengene på julegaver, vites ikke.

Også tidligere i år ble en Hadsel-kvinne, bosatt i Stokmarknes, millionær - da på Flaxlodd.

I fjor ble to personer bosatt i Vesterålen millionærer etter å ha spilt Lotto - en på Myre, og en i Sortland.

Vant 15,4 millioner

Hadsel-kvinnen er ikke den eneste nordlendingen som kunne gå jula i møte med en milliongevinst i bagasjen.

Lille julaften fikk fylket fem nye lottomillionærer. To av dem fra Bodø, mens de andre vinnerne er en mann fra Fauske, og to kvinner fra henholdsvis Hattfjelldal og Rana. Til sammen fikk 41 personer i Norge milliongevinst lille julaften.

Aller størst ble desembergevinsten for en mann i Narvik. Han vant ikke mindre enn 15,4 millioner i midten av desember, som den eneste med sju rette. Samtalen med Norsk Tipping om gevinsten er gjengitt slik i en artikkel på Norsk Tippings nettsider:

 Ka? Nå blir jeg helt målløs. Kan du gjenta summen?

 Femtenmillionerfirehundreogtjuetotusenogsytti kroner.  

 At det går an! Det var mye. Jeg klarer ikke fatte hvor mye penger det er en gang.

Mannen skal ha kjøpt vinnerkupongen hos Extra-butikken på Ankenes.