Flytter vernebygg-kickoff til storsalen

Det er så stor interesse for arrangementet Kick off for vernebygg over «Finnmarken» at arrangementet er flyttet fra lillesalen i Hurtigrutens Hus til storsalen.

VERNEBYGGET: Etter planen skal et utvidet forprosjekt være ferdig i april. Hvis det fattes politiske vedtak, skal anbudspapirer sendes ut i juni. I september skal det være byggestart. Bygge skal etter planen ha offisiell åpning 2. juli 2018. Men fortsatt er Museum Nord og Hadsel kommune ikke enige.   Foto: Skisse: LINK Arkitektur

Hadsel

Det forteller Lina Vibe, som er enhetsleder i Hurtigrutemuseet til VOL.


Inviterer til storslagen museumskickoff

I forbindelse med at det blir lyst ut anbud på vernebygg over Finnmarken og derfor har blitt grønt lys for å sette i gang med prosjektet , blir det en storslagen markering på Hurtigrutens Hus 11.januar.

 

– På grunn av 150 påmeldte, har vi valgt å flytte arrangementet. Det er jo veldig gledelig at så mange er interessert i dette, forteller Vibe.

Streames på VOL

For de som vil være med på seminaret, er det ikke for seint, men fristen er ute for de som vil ha lunsj.


– Hurra! Nå blir det vernebygg!

Hadselordfører Siv Dagny Aasvik (Ap) jubler over nyheten om at det nå kan lyses ut anbud på overbygg over landsatte «Finnmarken».

 

Om du ikke kan være tilstede, så vil VOL i samarbeid med medier og kommunikasjonslinja ved Hadsel videregående skole streame seminaret.

Variert program

Arrangementet er spekket med varierte tilbud. Lars Bremnes kommer for å spille, ordfører Siv Dagny Aasvik taler, arkitekt Gunnar Næss kommer, det blir info om fremtida for museet og mye mer. Alt dette kan du altså få med deg direkte på VOL på torsdag.


Har takket ja til stillingen som daglig leder i Hurtigrutens Hus:

– Tar av meg hatten for jobben som er gjort de siste åra

Marit Strand Nordheim har nå takket ja til å bli ny daglig leder i Hurtigrutens Hus.