15-åring påkjørt ved Børøybrua - politiet etterlyser bil som stakk fra stedet

En 15-årig gutt ble onsdag ettermiddag påkjørt ved Børøybrua på Stokmarknes. Politiet etterlyser nå en bil i forbindelse med ulykken.

Det var her ved dette fotgjengerfeltet ulykken skjedde.   Foto: Espen Mowinckel Pettersson

Hadsel

Dette meldte Nordland politidistrikt like etter klokken 16:00 onsdag.

En 15-årig gutt ble påkjørt ved fotgjengerfeltet ved Børøybrua på Stokmarknes. Bilfører stoppet ikke etter påkjørselen. Politiet gikk først ut med etterlysning av en sort varebil, men etter en prat med et vitne, ble dette endret på.

Vitnet forteller nemlig at det ikke var en varebil, men en familiebil/kombibil - mest sannsynlig en VW Toruran eller lignende. Denne bilen fikk en «rose» i frontruta etter sammenstøtet har vitnet fortalt.

Undersøkelser

Politiet rykket etter det VOL forstår ut med to biler fra Sortland etter ulykken etter at det først ble sendt en patrulje fra Andenes. De undersøkte åstedet og intervjuet personen som ble påkjørt.

Forslått

15-åringen som ble påkjørt er fraktet til Nordlandssykehuset Vesterålen. Her har han nå gått gjennom undersøkelser, blant annet røntgen.

Undersøkelsene viste at gutten ikke hadde fått bruddskader, men er forslått og han er muligens påført en leddbåndsskade.

Hvilken retning bilen kjørte etter uhellet, er foreløpig ikke kjent.