Sortland-spiller Karl-Christian Karlsen:

Har signert for Melbo

Karl-Christian Karlsen forlater Sortland. 2018-sesongen spiller har for rivalene i Melbo IL.

Sortlending Karl-Christian Karlsen blir Melbo-spiller.   Foto: Melbo IL

Hadsel

Som VOL skrev sist helg har Sortland-spiller Karl-Christian Karlsen prøvespilt for Melbo i vinter. Sent onsdag kveld melder Hadsel-klubben selv på sin Facebook-side at Karlsen nå har signert for dem, og blir å finne på Havfisk stadion i 2018.

– Karl-Christian har jeg fulgt med på siden jeg flyttet nordover i 2010. Som spiller har han veldig spennende ferdigheter. Han er hurtig, har lavt tyngdepunkt, er en veldig god avslutter og har med seg erfaringer fra høyere nivå gjennom klubber som Tromsø IL og Bodø/Glimt. Han ser rom, bruker rom og skaper rom og han gir oss nye valgmuligheter i alle offensive posisjoner, sier Melbo-trener Thomas Rønning om nysigneringen.

– Som type passer han godt inn i gruppen, og han har holdninger og verdier en MIL-spiller skal ha. Dette er for oss en av de beste offensive spillerne i distriktet, og vi er svært glade for at han valgte oss, sier Rønning.


Sortland IL-trener Steve Edvardsen:

– Vi har mista en del spillere, men kommer godt ut av det til slutt

Flere Sortland IL-spillere har slutta på laget, eller er usikre før denne sesongen. Likevel er trener Steve Edvardsen optimistisk før årets sesong.

 

Dermed mister Sortland en enda en av sine mest sentrale spillere. Trener Steve Edvardsen sa følgende om situasjonen sist helg:

– Vi har mista en del spillere. Det jobbes nå knallhardt for å få inn nye. Det ser kanskje litt tynt ut utad, men det kommer spillere inn. Vi har dialog med en god del, både folk og klubber, alt i fra Tromsø og nedover til Helgeland. Ting tar litt tid, det er vanskelig å få ting på plass. Det er ikke bare å trylle fram en jobb til noen som trenger en jobb for å komme. Styret tar tak i ting, ønsker å bidra, ønsker at vi skal prestere bra. Det skjer mye bra i klubben nå, jeg er positiv.