–  Alt i alt er dette en kamp der ikke alle er på hugget, noe som får konsekvenser, sier Thomas Rønning til VOL etter kampen.

Rønning tar selv kritikk for Skjervøys første mål.

– Jeg gjør en for dårlig jobb. Det er en tendens som går igjen flere ganger i kampen. Det blir en lang tur hjem, men vi skal ikke grave oss ned. Vi har snakka sammen og har blitt enige om at vi skal ha en god treningsuke frem mot neste kamp, sier han.

Bare halvveis

I tillegg til at Melbo ikke er nok på i kampen, mener treneren at de heller ikke er all verden spillemessig.

– Vi gjør ikke som vi har planlagt i perioder av kampen. Det blir bare halvveis, sier han.

Melbo ligger for øyeblikket på fjerde siste plass og har nå sju poeng. Rønning ønsker nye poeng så fort som mulig. Neste Melbo-kamp går sted mot Harstad neste helg.

– Det blir en tøff kamp. Det er jevnt nede i bunnen så her må vi bare brette opp ermene, slår han fast.

Dårlige værforhold

Skjervøy-trener Eline Torneus mener at værforholdene satte sitt preg på kampen.

– Kampen ble preget av værforhold, noe jeg synes at vi takler bedre enn Melbo. De hadde medvind i første omgang og så ut til å være et lag som liker å slå langt mot spissene. De klarte ikke helt å sette spillet. Dessuten gjorde den kraftige motvinden det vanskelig for oss å slå passninger, siden de skiftet veldig lett retning, sier hun.

Tar nye skritt

Torneus understreker at seieren mot Melbo er svært viktig for Skjervøy.

– En viktig seier for oss. Hadde vi tapt i dag ville vi havnet bakpå, men nå er vi i stedet a poeng med Melbo. Samtidig er det ikke mange poeng opp til lagene over streken. Det er en veldig jevn serie. Vi tar stadig nye steg og er på vei inn i en flytsone, slår Eline Torneus fast.