Vesterålen har markert seg i TV2s reality-suksess, sist med Laila Lockert fra Kleiva, som gikk seirende ut av konkurransen i fjor.

Når den nye sesongen har premiere mandag 25. september, er Sunniva Dortea Thorsen (30) fra Bø én av de 14 deltakerne.

Thorsen, som før hun giftet seg het Dahl, er tidligere varaordfører i Bø, men har nå flyttet til Tønsberg.

– Jeg har forberedt de hjemme på at jeg blir en drittkjerring på tv. Jeg er veldig åpen og direkte, og kan av mange oppfattes som nebbete og spiss. Jeg føyer meg ikke bare for å føye meg, men det betyr ikke at jeg er et dårlig menneske, sier Sunniva til Dagbladet.

God menneskekjenner

Av TV2 beskrives som en engasjert person med mange jern i ilden, som elsker å oppleve nye ting, men som ikke liker å reise.

– Farmen er min jordomseiling. Mannen min er veldig støttende, og sier at jeg skal kjøre på. Samtidig har jeg en datter på 3 år, som ikke forstår så mye, og som liker at jeg er hjemme, sier Sunniva til TV 2.

Hvordan skal hun vinne Farmen? Til TV2 sier hun at hun har mange egenskaper som vil komme godt med.

– Jeg er god til å bygge relasjoner, og er en god menneskekjenner. Jeg er analyserende og ser an andre mennesker, slik at jeg får det som jeg vil, sier hun til TV-kanalen.

Spent

Til VG sier Sunniva at hun meldte seg på «Farmen» fordi hun plutselig ikke hadde et nytt stort prosjekt for høsten, og hadde lyst til å oppleve noe unikt. Likevel tror hun livsstilen i 1917 vil bringe noen utfordringer.

– Jeg er litt spent på hvem jeg må sove ved siden av. Det verste hadde vært en hårete mann i 50-60 årene, da tror jeg at jeg får litt fnatt, sier hun til VG.

VOL har foreløpig ikke lyktes i å få en kommentar fra Thorsen.