Sist kamp endte uavgjort, 1-1. Denne gangen var begge lag innstilt på å vinne. De som klarte nettopp dette, var Stokmarknes IL.

Snuoperasjon

Det gikk fort fra 1-0 for hjemmelaget til 1-2 til bortelaget. Stålbrott satt inn to mål på relativt kort tid og fikk dermed overtaket og håpet om tre poeng. Dette var ikke Stokmarknes-trener Truls Olsen fornøyd med. Han så seg nødt til å gjøre noen grep for å ta tilbake ledelsen. Grepene var riktige og 20 minutter inn i andre omgang utligner Stokmarknes. Bare noen minutter før kampen var over, kom lagets tredje mål og Stokmarknes sikret tre poeng mot Stålbrott.

Miniserien

Lagene spiller i serien "Kvinner 7-er avd. Vesterålen". Dette er en serie med kun tre lag, nemlig Stålbrott, Stokmarknes og Andenes. Dette synes Stokmarknes-treneren er synd.

– I år er vi bare tre lag. Derfor det blir det dobbeltserie med to hjemmekamper og to bortekamper mot begge lag.  Det var ikke så mange damelag som kunne stille. Det er jo litt dumt, men sånn er det jo bare.  Neste år blir vi å satse på å få til et damelag med elleve spillere her på Stokmarknes, forteller treneren til laget som nå leder miniserien med fire poeng