Det skriver selskapet i en pressemelding mandag kveld.

– Avdelingen har hatt en fantastisk vekst etter at vi fikk nye eiere i 2018 og vi passerte for første gang en omsetning på over 134 millioner i 2022. Vi har økt antall medarbeidere og Teknisk Bureau som konsern er en stødig eier som lar oss utvikle oss og dra fordeler med å være med i en større gruppering av bilforhandlere, sier Løkken.

Løkken blir nå salgsleder hos Teknisk Bureau på Sortland.

– Sammen med konsernledelsen har vi daglige ledere vært med på utformingen av en ny konsernstrategi som skal styrke konsernet og de ulike avdelinger. En slik anledning gjør også at jeg har fått mulighet til å gjøre meg noen tanker rundt hva jeg selv ønsker å gjøre. Jeg har hatt ansvaret for salg av varebiler til våre kunder i Vesterålen og ønsker å vie mere av min tid til dette. Jeg har vært engasjert i bilsalget siden jeg begynte i firmaet sommeren 1999, og jeg får nå muligheten til å ha fullt fokus på dette som salgsleder på avdelingen på Sortland, sier Løkken, som med det vil overlate "rattet" til en ny daglig leder.

Videre i pressemeldingen skriver bedriften at de er på jakt etter en erstatter.

– Prosessen med å finne en erstatter for Petter starter nå, men vi er glade for at han fortsatt ønsker å være med på laget sier konsernleder Anita Jacobsen. Han har solgt et betydelig antall biler opp gjennom årene, og får nå ansvaret som leder for bilsalget på Sortland, sier Jacobsen.

Petter Løkken vil stå i stillingen som daglig leder til de har funnet en erstatter.

– Det har vært en rivende utvikling innen bilindustrien de siste årene, og med sterke merkevarer som Mercedes-Benz, Kia og Peugeot i ryggen vil vi fortsette å levere biler innenfor alle segmenter, for ikke å glemme vårt store utvalg av brukte biler der vi har hele konsernet sitt lager tilgjengelig, sier Løkken.

Foto: Innsendt