Ståle Iversen, daglig leder i Arkitech sier at de er stolte av sitt nye navn og sin nye profil.

– Vi håper dette vil bidra til å gjøre oss enda mer synlige, og at det vil gjøre det enklere for kunder å forstå hva vi tilbyr, sier han i en pressemelding.

Selskapet, som leverer systemutvikling og rådgivning med fokus på skybaserte løsninger, digitalisering og systemintegrasjon, har jobbet med kunder som Eimskip, Kongsberg Gruppen og FDV Huset.

Selskapet består i dag av fire utviklere på Sortland. Her ser du Stein Roar Helle (t.v.) og Dag Arild Jermstad.  Foto: Deadline Media

Arkitech har i dag fire utviklere på Sortland og en egen avdeling i Dhaka Bangladesh med fem utviklere. Nå ser de på muligheten for å styrke teamet sitt ytterligere.

– Vi vil ansette flere og kommer til å lyse ut en stilling i løpet av kort tid, sier Iversen.

Hemmelighetsfulle om planer

Arkitech har tiårsjubileum i år og Eimskip, som er et lendende transportselskap i Nord-Atlanteren, har vært kunde hos dem siden oppstarten.

– Det vi nå gjør for Eimskip handler i stor grad om effektivisering. Eimskip sitt ønske er å tilby deres kunder bedre tjenester og service, og er et helt nytt transportlogistikksystem som vi har skreddersydd for dem, sier Iversen.

Han kan røpe at de har planer om å kommersialisere denne typen produkt i løpet av året, men vil ikke si noe mer enn dette.

– Det vil komme i en annen pressemelding, ler han.