I fjor ble Byggteam Hadsel solgt fra Byggteam Holding til SE-Gruppen. Det gav gode resultater for Byggteam Holding, som i dag heter Stein Shcultz AS.

Se regnskap Stein Schultz AS

Se regnskap Byggteam Hadsel (Ikke 2016)

Driftsinntektene til Stein Schultz AS var på 11.267 millioner kroner i 2016. Av de var 739.000 salgsinntekter og 10.529 millioner kroner annen driftsinntekt. Ser vi på 2015-regnskapet fikk samme selskap totalt 710.000 i totale driftsinntekter. Oppgangen har sin helt åpenbare forklaring.

– Det har en veldig enkel forklaring. Byggteam Holding eide Byggteam Hadsel frem til Nyttårsaften. Så ble det solgt til SE-Gruppen. Da ble det inntekt hos Byggteam Holding, sier Stein Schultz til VOL.

Før eide Byggteam Holding Byggteam Hadsel, etter eierskiftet har Schultz endret navnet på selskapet sitt til Stein Schultz AS.

- Blir det største lokaleide entreprenørsystemet i regionen Sortland Entreprenør AS kjøper ByggTeam Hadsel AS, Harstadbygg AS og Harstadbygg bolig AS. Ingen endringer i drifta

Til tross for nye eiere, er Shcultz fortsatt daglig leder.

– Eierskiftet førte ikke til noen praktiske endringer i selskapet. Vi har de samme folka i de samme stillingene og jeg er fortsatt daglig leder, sier Schultz.

Fremtidstro

Schultz har nå god tro på fremtida.

– Vi er snart ferdig med byggetrinn én på Børøya Brygge. Her er det kun et par leiligheter som ikke er solgt. Vi har også solgt noen på byggetrinn to, men begynner ikke der før vi har fått solgt flere leiligheter. Det må opp på en viss prosent av totalkostnadene for at vi kan begynne på byggetrinnet, sier han.

I tillegg bygger selskapet tre nye funkisleiligheter i Tømmervikveien.

– De ferdigstilles nå og to av tre er allerede solgt.

Her er det også planlagt ytterligere tre leiligheter i forkant.

– Vi har tro på fremtida. Det skjer mye, men alltid i denne bransjen så går det opp og ned. Heldigvis er det ofte slik at om det går ned ett år, så går det ofte opp igjen neste år, sier den daglige lederen.