I Skal Vi Danse skal han jobbe som klipper og grafiker i forbindelse med promovideoene og innslagene som blir vist inn i mellom dansingen. Han har allerede gjort seg noen tanker om hva han kan bidra med for å gjøre programmet, i alle fall den delen han har ansvaret for, ledigere og løsere i snippen.

- Som grafiker og animatør skal jeg ha ansvar for diverse overganger, men først og fremst promoer. Målet mitt er å løsne opp klippet og bidra til at et blir artigere for de som ser på. Jeg ønsker å spice programmet litt opp, sier han, og legger til at han skal dele arbeidet sammen med tre andre klippere.

Via via

Ask Eriksen forteller at han fikk Skal Vi-Danse jobben via en venninene.

Les også: Klippet promovideo for Kygo

- I fjor ga jeg fra meg en jobb til en venninne for produksjonsselskapet Feelgood. Denne gang var det hun som tipset meg. Det er slik det foregår i bransjen. Man overlever på grunn av folkemunner, via tips. Man overlever ikke i bransjen dersom man ikke har kontakter, slår han fast.

-Planlegging og regi

Selv om ikke Skal Vi Danse går på lufta før i september, begynner jobben til Ask Eriksen om noen få dager.

- Nå i juni blir det planlegging og regi. I August begynner selve jobben. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, slår Martin Ask Eriksen fast.