Mandag klokken 16 møter tabelltreer Sortland Bodø/Glimt 2 på bortebane. Sortland har gjort en veldig god sesong, og ligger per i dag an til å kapre en av de fire verdifulle plassene som sikrer fortsatt spill i den nye, og enda bedre tredjedivisjonen til neste år.

Uberegnelig kvalitet

Det som imidlertid kan frustrere lagene som møter Glimt nå i høst, er at bodølaget muligens kan finne på å stille med lag av en langt annen kvalitet i kampen om en god tabellplassering enn laget gjorde på vårparten.

Da gultrøyene reiste til Melbo i vår for å spille mot MIL var det ingen spillere på laget som hadde erfaring fra A-stallen til Glimt. I dagens startoppstilling er det imidlertid hele sju spillere med A-lagserfaring. Det betyr at Sortland meget vel kan få stri hardt med å ta poeng.

Vil beholde plassen

Melbo ligger enda tøffere an enn Sortland i kampen for å ta en plass blant de fire beste. Også MIL må finne seg i å møte et meget godt Glimt 2 på hjemmebane.

- Hva tenker du om at kvaliteten på Glimt 2 synes å være en del høyere nå enn den var i vår?- Det er noe vi er forberedt på. Bodø/Glimt ønsker seg åpenbart plassen i divisjonen, og satser deretter. Vi tenker imidlertid ikke på lagoppstillingen, men kun på oss selv, sier MIL-trener Thomas Rønning. Laget hans møter Fauske/Sprint hjemme til helgen, og har ennå tolv poeng å spille om.

Følg kampen Bodø/Glimt 2 mot Sortland fra klokken 16 live på VOL.