– Vi håper og tror at det å tørre å skille seg ut og tilby enkel servering i en lun atmosfære på et sted som Nyksund, kan være noe mange etterspør, sier Mathilde Vang Pehrson som befinner seg bak disken gjennom sommeren.

Over et par år har driverne av Arthurbrygga, som har sitt navn etter det historiske fiskemottaket til Arthur Christiansen, fikset opp i lokalene som i dag framstår som «nyrenoverte». Men sjela i veggene har ikke forsvunnet.

– Det er skikkelig historisk sus over hele brygga, og vi er meget glade for at selveste blåbykunstner Bjørn Elvenes stiller ut flere av sine unike bilder i lokalene. Hit skal det være godt å komme og ikke skal noen bli negativt overrasket over prisene våre. Enkel servering – levert med et smil, er noe av vår filosofi, sier Tore Vang og Anders Frantzen, to av ildsjelene bak konseptet.

På sikt håper driverne å fylle alle tre etasjer i brygga med aktivitet og rom for nyskaping. Musikkstudio, selskapslokaler og andre spennende prosjekter er allerede på tankestadiet, lover initiativtakerne.

– Velkommen innom Arthurbrygga i Nyksund til et hyggelig besøk, ønsker Mathilde med et smil.