Torben Torbjørnsen fra Bø har de senere år satset stort innenfor økonomi- og regnskapstjenester, blant annet gjennom selskapet Polar Økonomi/ PP-Gruppen – som er etablert i tre vesterålskommuner.

Nå tar han sikte på internasjonal satsing, sammen med en ledende aktør på det skandinaviske regnskapsmarkedet, Aspia AB.

– Vi har bevist at vi er sterke på de stedene vi er, gjennom digital og lokal leveranse på tung fagkunnskap til våre kunder både nasjonalt, og ikke minst her i Vesterålen. Vi står igjen med nære og verdiskapende relasjoner, som gjør at vi ønsker å satse videre, forteller Torbjørnsen i ei pressemelding.

Ingen endringer for lokale kunder

Prokuria Polar blir en del av Aspia-konsernet, en ledende, skandinavisk aktør innen økonomi og regnskap. I regionen har PP-Gruppen regnskapsbyrået Polar Økonomi, som er godt etablert med sine kontorer i Bø, Stokmarknes og Andenes.

– Vår lokale tilstedeværelse fortsetter, og vil ikke påvirkes. Vi vil derimot styrke vår posisjon i det norske markedet – og har planer om ytterligere vekst både i Vesterålen og Nord-Norge forøvrig, forklarer Torbjørnsen.

– Ved å bli en del av Aspia vil PP-Gruppen kunne øke kraften i sin vekstplan for å styrke sin posisjon i det norske markedet ytterligere, sier han videre.

Satser internasjonalt sammen

Med sin tilstedeværelse i Sverige, Finland og Danmark har Aspia med dette oppkjøpet inntatt hele Skandinavia:

– Sammen med Prokuria Polar tar vi i Aspia ytterligere steg i vår internasjonale vekst, ett steg som vi ser frem imot og som føles helt naturlig med tanke på de behov som etterspørres av våre nordiske kunder. Sammen med Prokuria Polar forsterker vi vårt nordiske tilbud og vårt nærvær i det norske markedet, sier Ola Gunnarsson, CEO i Aspia AB.

Ola Gunnarsson som er CEO i Aspia AB. Foto: Aspia AB