Andøy har i flere år preget kåringen, ved at først Høken og så AIL vant klassen for fleridrettslag under 500 medlemmer to år på rad. I år er det imidlertid nye regler.

Kjemper om 100.000 kroner

Dersom en klubb får 100 stemmer i løpet av en dag, er man med i trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner. Til slutt kåres det en vinner som får 100.000 kroner og det er klubben med flest stemmer totalt, Så langt har Høken sikret seg en dagspremie på 10.000 kroner. Men det er fortsatt sjanser til for både AIL og Andøygutten til å vinne. Kåringen varer frem til fredag kl. 12.00.

Oppsiktsvekkende

Dagbladet hadde mandag en oversikt over de 20 lagene med flest stemmer totalt. Og det er oppsiktsvekkende at Andøy har tre lag inne blant de 20 lagene i Norge med flest stemmer.

Det er fortsatt Rosenborg som topper listen, foran Charlottenlund og Brann. AIL har rykket opp til sjuendeplass, og har gått forbi Høken som nå er nummer åtte. Andøygutten har kommet inn på lista på en 18. plass. Ingen andre lag fra Vesterålen er inne på topp 20-lista. «Klubben i Mitt Hjerte» en er felles kampanje arrangert av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite, Nordea, P4 og Dagbladet, og det er tiende gangen kåringen avholdes.